Pallontallaajat.net
Valikko
Etusivu Kirjoittajat

Kirjoittajat

Vaihda vapaalle ja nauti elämästäsi

Olemme päässeet näkemään ja kokemaan lukemattomia paikkoja, jotka voivat monelle tuntua olevan täysin ulottumattomissa. Tunnemme itsemme onnekkaiksi elämässä, mutta sen eteen on tehty myös paljon töitä. Mitään ei ole tuotu eteemme valmiina. Olemme asuneet puoli vuotta pakettiautossa Australiassa. Olemme risteilleet upeilla laivoilla monessa maanosassa, katsoneet Afrikassa leopardia silmiin ja ihastelleet pingviinejä Etelä-Amerikassa. Olemme kihlautuneet Machu Picchulla ja viettäneet häämatkan Alaskassa. Olemme roadtrippaileet yli 40 maassa ja vieraillut yli 80:ssä. Pyrimme sanomaan elämälle kyllä ja etsimään keinot unelmien toteuttamiseen sen sijaan, että vain haaveilisimme ikuisesti haaveita toteuttamatta. Mahdottomasta on tullut mahdollista, kun niin päättää.

Meille molemmille on jäänyt lähtemättömästi mieleen erään australialaisen kommentti meille maailmanympärimatkallamme. Istuimme leirintäalueella iltaa hänen, ja hänen vaimonsa kanssa. Meillä oli ollut melkoisia ongelmia joitain kuukausia aiemmin ostamamme automme kanssa ja se välillä vähän masensi, kun ei koskaan tiennyt lähteekö Reinoksi ristimämme pakettiauto enää seuraavalla kerralla käyntiin vai ei. Silti siinä siihen astiselta matkaltamme juttuja kertoessamme kaikki huolet ja murheet kaikkosivat, kun sai muistella mitä oli tullut jo koettua. Tämä aussimies kommentoi, että olimme nähneet hänen kotimaataan paljon enemmän kuin hän itse ja, että hänestä tuntuu, että me olemme oikeasti ymmärtäneet mistä tässä elämässä on oikeasti kyse. Toivon, että näin on. Ainakin me yritämme ottaa elämästämme kaiken irti.

 

Luonto- ja eläinkohteet ovat erityisesti Elinan sydäntä lähellä. Tomi on innokas lentokonespottailija ja nauttii Elinaa enemmän myös suurkaupungin sykkeestä. Me molemmat pidämme erityisesti roadtripeistä ja risteilyistä. Nautimme elämästämme myös Suomessa ja asumme omakotitalossa Uudellamaalla. Maailmanympärimatka on tehty jo vuosia sitten ja olemme asettuneet aloillemme. Elämäämme piristyttää vapaa-ajalla energinen työlinjainen bordercollie, jonka kanssa Elina harrastaa aktiviisesti agilityä ja tottelevaisuuskoulutusta.

Matkablogi Vaihda vapaalle on päivittynyt vuodesta 2013 alkaen ja Cision listasi blogimme vuonna 2017 Suomen neljänneksi suosituimmaksi matkablogiksi. Blogin lisäksi meillä on suuri ja aktiivinen seuraajakunta myös Instagramissa. Teemme satunnaisesti blogiyhteistöitä, mutta blogi on pääosin harrastus ja käymme molemmat päivätöissä.

 

Tervetuloa mukaan!

Yhteyden meihin saat meilitse:

Elina:

elina.malkia@gmail.com

Tomi:

tokoivu@hotmail.com

 

Welcome aboard!

Feel free to contact us:

elina.malkia@gmail.com / tokoivu@hotmail.com