Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Matkamessut 2015 - ensitunnelmia - Matkablogi Vaihda vapaalle
Pallontallaajat.net
Valikko
Etusivu Uncategorized Matkamessut 2015 – ensitunnelmia

Matkamessut 2015 – ensitunnelmia

Kirjoittanut Elina | Vaihda vapaalle tammikuu 15, 2015

Viikonloppuna sinulla on mahdollisuus lähteä vaikkapa Karibialle. Voit kiertää tunnissa Aruban, Jamaican ja Kuuban. Kurkista samalla miltä näyttää Costa Ricalla. Aivan yksinäsi et pääse tunnelmasta nauttimaan, koska tulevana viikonloppuna tuhannet suomalaiset suuntaavat kanssasi maailmanympärimatkalle. Matkakuumehan siinä nousee.

Matkamessuilla on mukana aivan mahtavia maita esittelemässä kaunista luontoa ja lumoavia kaupunkeja.  Messukeskus pursuaa kansainvälistä tunnelmaa.

Vuoden 2015 Matkamessut starttasivat tänään ammattilaispäivän voimin. Osallistuin tapahtumaan ensimmäistä kertaa matkabloggaajana ja kävin heti aamusta kiertelemässä ja ihastelemassa toinen toistaan upeampia messuosastoja. Matkamessuja voi suositella kaikille matkailusta kiinnostuneille, oli sitten haaveissa hiihtoloma Lappiin, rantaloma Kreikkaan tai vaellus Nepaliin. Jokaiselle on jotakin ja paikalla on asiantuntijat kertomassa kohteista. Sain itse monta hyvää vinkkiä.

Mikäli reissusuunnitelmat tulevalle vuodelle ovat vielä avoinna, nyt on hyvä tilaisuus käydä tarkastamassa tarjonta. Sitä nimittäin riittää! Suomalaisten suosikkimaiden lisäksi löytyy paljon eksoottisempaakin tarjontaa. Jos Bhutan kuulostaa tällä hetkellä vieraalta, ei ehkä enää messujen jälkeen. Tämä yksi maailman eristäytyneimmistä maista on nimittäin ensimmäistä kertaa mukana Matkamessuilla. Uusia messumaita ovat myös esimerkiksi Costa Rica ja Madagascar. Etenkin kaksi viimeisintä maata kiinnostavat myös allekirjoittanutta, koska ne tunnetaan erityisesti eläimistä ja kauniista luonnosta.

Messutarjouksia ei ammattilaispäivänä ollut vielä erityisemmin esillä, joten parhaiten mieleen jäi Turkish Airlinesin osaston 99 € lentotarjouksesta Istanbuliin. Hauskimman idean puolestaan oli keksinyt Pohjolan Liikenne. Heidän osastollaan voit kiivetä upouuteen bussiin, paeta hetkeksi messuhälinää ja istahtaa mukaville bussinpenkeille kuuntelemaan stand uppia. Mielestäni aivan loistava keksintö.

Nyt minä suuntaan illan bileisiin ihanien matkabloggaajien kanssa. On ollut aivan mahtava tutustua muihin saman henkisiin ihmisiin ja tänään illalla uusia tuttuja tulee toivottavasti vielä lisää. Käykäähän tekin piipahtamassa messuilla!

Matkamessujen aikataulun, ohjelman ja näytteilleasettajat löydät tapahtuman omilta sivuilta. Sosiaalisessa mediassa matkamessuja voi seurata #matkamessut.

Katso myös nämä

16 Kommenttia

Maarit tammikuu 16, 2015 at 04:00

Näyttääpä kivalta.Harmi etten ehtinyt mukaan. Minun vierailu taitaa jäädä vasta sunnuntaille. Vähän kyllä harmittaa, olis ollut mukava tavata muita! 🙂

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle tammikuu 16, 2015 at 15:31

Harmi tosiaan, ettet päässyt eilen mukaan. Toivottavasti törmätään myöhemmin jossain toisissa kekkereissä 🙂 Mukavaa messuilua sunnuntaina.

Vastaa
Sanna I Siveltimellä tammikuu 16, 2015 at 06:22

Kiitos näistä ensitunnelmista! Itsekään en tänä vuonna päässyt paikalle, niin kivaa lukea muiden bloggareiden messutunnelmista – terkut Thaimaasta ja mukavia messupäiviä! 🙂

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle tammikuu 16, 2015 at 15:33

Kiitos! Sinua ei kyllä varmaan ihan hirveästi harmita, ettet päässyt messuille, kun ottaa huomioon tämän hetkisen sijaintisi 😀

Vastaa
Terhi tammikuu 16, 2015 at 06:31

Madagaskar on ollut pitkään mun haavelistalla. Tosin viime aikoina sieltä on tullut pelottavia uutisia erilaisten kummallisten trooppisten sairauksien osalta ja kuulemma rokotearsenaali pitäisi olla aika kattava, erityisesti jos (ja tietysti KUN) sinne viidakkoon tahtoisi lähteä. Mutta, ainahan voi haaveilla! Harmillisesti en vieläkään pääse tutustumaan matkamessujen tarjontaan. Ehkä ensi vuonna sitten…

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle tammikuu 16, 2015 at 15:37

Hui! En olekaan itse törmännyt moisiin uutisiin, mutta eivät ne toisaalta yllätä. Eksoottisissa kohteissa on aina omat riskinsä, mutta se on ikävää, jos siellä jotkin tietyt sairaudet alkaa yleistymään. Iso rokotearsenaali ei kyllä yhtään houkuttelisi, mutta se viidakko kylläkin!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta tammikuu 16, 2015 at 13:27

Harmi, ettei törmätty messuilla tai iltabileissä (tai sitten törmättiin ja olin niin sekaisin ihmisvilinästä, etten enää edes muista, kenet tapasin ja kenet en x) ). Ehkä ensi kerralla :)!

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle tammikuu 16, 2015 at 15:38

No harmi tosiaan! Ja ei, ei me tavattu 😀 Toivottavasti tosiaan nähdään ensi kekkereissä!

Vastaa
Teea tammikuu 16, 2015 at 14:38

Kerran olisi kiva päästä tuollaisille messuille! Astetta edullisempi maailmanympärimatka. 🙂

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle tammikuu 16, 2015 at 15:39

Ja nopea 😀

Vastaa
Pirkko / Meriharakka tammikuu 16, 2015 at 14:52

Me emme torstaina ehtineet paljoa muuta kuin luentoja (lue referaatit jos kiinnostaa) ja hiukan blogiyhteistyöhön liittyvää kontaktointia, mutta palaamme kyllä messuille vielä viikonloppuna!

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle tammikuu 16, 2015 at 15:41

Loistavat referaatit, kiitos. 🙂 Tällä hetkellä tuntuu siltä, että meikäläisen messut oli jo tässä, mutta täytyy katsoa, jos sitä intoutuisi vielä viikonloppuna lähtemään ihmisvilinään, kun muutamat luennot kiinnostaisi kyllä.

Vastaa
Pingviinimatkalaiset tammikuu 17, 2015 at 12:10

Oli mahtava tavata! Toivottavasti törmäillään vielä viikonlopun mittaan tai muuten pian uudestaan 🙂

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle tammikuu 17, 2015 at 16:00

Todellakin oli mahtava tavata! 🙂 En jaksanut lähteä tänään ruuhkaan messuilemaan, enkä varmaan huomennakaan, mutta toivottasti tosiaan nähdään muuten pian uudelleen.

Vastaa
Satu VW I Destination Unknown tammikuu 23, 2015 at 19:32

Oli kiva tavata, vaikka tosi pikaisesti torstai-iltana. Ehkäpä ensi kertaa paremmalla ajalla!!! 🙂

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle tammikuu 25, 2015 at 11:39

Kuin myös! Toivottavasti tosiaan nähdään uudemmankin kerran ja ehditään jutella enemmän 🙂

Vastaa

Jätä Kommentti