Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Uskomaton matkavuosi 2014 - Matkablogi Vaihda vapaalle
Pallontallaajat.net
Valikko
Etusivu Uncategorized Uskomaton matkavuosi 2014

Uskomaton matkavuosi 2014

Kirjoittanut Elina | Vaihda vapaalle joulukuu 26, 2014

Vuosi 2014 on ollut aivan uskomaton. Oikein hengästyttää ajatella missä kaikkialla olemme käyneet ja mitä vuoteen on mahtunut mukaan. Olen selannut kuluneen vuoden kuvia hämmästyksen vallassa. Olenko todellakin saanut kokea tämän kaiken vain yhden vuoden sisällä. Olen onnellinen, että minulla on ollut mahdollisuus tehdä näin upeita matkoja. Otetaanpa näin vuoden päätteeksi pieni kertaus mitä kaikkea ihanaa matkailuun liittyvää tämä vuosi on pitänyt sisällään.

Helmikuu

Perun kierros – 10 päivää 

Helmikuussa lensimme Miamin kautta Perun pääkaupunkiin Limaan. Teimme kymmenen päivän kierroksen tuossa sympaattisessa inkojen maassa. Ihastuin Peruun, sen kulttuuriin, ihmisiin ja eläimiin.

Korkealla vuoristossa sijaitseva Cusco on yksi kauneimmista kaupungeista, jossa olen käynyt.

Myös Perun maaseutu hurmasi meidät aivan täysin.

Machu Picchu 

Perun kierroksen kohokohta oli tietenkin Machu Picchu. En yleensä halua sanoa mistään upeasta matkakohteesta, että tämä oli nyt sellainen kerran elämässä kohde. Haluan ajatella voivani palata näihin paikkoihin joskus takaisinkin. Machu Picchun kohdalla taidan kuitenkin kallistua sen puoleen, että kyse on kerran elämässä kohteesta. Tuo upea muinainen inkojen temppeli on vaikeasti saavutettavissa ja turistien määrää rajoitetaan. Olen erittäin iloinen, että sain kokea tuon mahtavalla paikalla sijaitsevan rauniokaupungin lumon ja nähdä siellä asuvat eläimet. Machu Picchu on todella mieleenpainuva paikka. Minun kohdallani se jäi mieleen toisestakin syystä. Siellä korkealla Tomi nimittäin yllätti ja kosi. Vastasin kyllä.

Karibian risteily

Perun kierroksen jälkeen emme suunnanneet vielä kotiin, vaan yhden Miamissa vietetyn motelliyön jälkeen nousimme viikoksi Carnivalin risteilijälle. Tämä ei ollut ensimmäinen Karibian risteilymme, mutta ensimmäinen jolle lähdimme Miamista. Ihastuttavan, mutta tietyllä tapaa rähjäisen Perun jälkeen olimme haltioissamme kaikesta länsimaisuudesta, Miamin kauneudesta ja laivalla vallitsevasta mahtavasta tunnelmasta. Muistan elävästi miten hienoa oli olla laivan kannella katsomassa laiturista irtaantumista musiikin soidessa ja auringon lämpimien säteiden helliessä pohjoisesta tulleita matkustajia.

Viikon risteilyllä oli pari meripäivää ja neljänä päivänä tutustuimme uusiin kohteisiin. Kävimme Meksikossa, Cozumelin saarella, Belizessä, Caymansaarilla ja Hondurasissa, Roatanin saarella. Risteily oli aivan ihana. 

Risteilyltä vasempaan nimettömääni löytyi myös tämä sormus, johon rakastuin ensisilmäyksellä.

Touko-kesäkuu

Häämatka Seattle – Vancouver – Alaskan risteily – Alaskan roadtrip

Olemme hyvin nopeita liikkeissämme ja niinpä emme naimisiinmenon kanssakaan kauaa aikailleet. Toukokuun loppupuolella astelimme lähisukulaisten saattelemana maistraattiin ja lähdimme vielä samana päivänä Helsinki-Vantaan kautta kohti Seattlea. Siellä yövyimme pari päivää ja suuntasimme sitten Vancouverin kautta Alaskan risteilylle. Säät eivät meitä koko aikaa hemmotelleet, mutta matka oli ajoittaisesta palelusta huolimatta unohtumaton.

Alaskan risteilyilläkään ei vietetä aikaa pelkästään laivalla, vaan lähes joka päivä nousimme uuteen satamaan. Näimme hienoja maisemia, kotkia, valaita ja kävimme muun muassa junailemassa huimaa reittiä, vuoren rinteitä pitkin.

Matkamme harvoin ovat yksiosaisia. Alaskaan tutustumista emme halunneet jättää pelkästään risteilyn varaan. Viikon laivamajoituksen jälkeen Tomi hyppäsi ratin taakse ja minä pelkääjän paikalle. Ajelimme välillä lumisateessa ja toisinaan auringonpaisteessa tutustuen tuohon USA:n pohjoisimpaan ja mielestäni myös kauneimpaan osavaltioon.

Häämatkamme uskomattomimman päivän vietimme Prince William Soundilla pienen valasristeilijän kyydissä. Tulen muistamaan tuon päivän aina. Odotin Alaskalta paljon, mutta mitään niin mieletöntä en osannut edes toivoa kuin mitä tuon yhden päivän aikana koimme.

Alaskassa riitti nähtävää ja koettavaa. Denalin kansallispuisto jäi parhaiten mieleen toisena yksittäisenä päivänä. Nämä jylhät maisemat olivat täysin erilaiset kuin Prince Williamin lahdella. Tämänkin päivän aikana näimme suuren määrän eri eläimiä. Lähikohtaaminen karhun kanssa ei unohdu aivan heti.

Marraskuu

Etelä- Afrikka – Swazimaa – Lesotho

Ja sitten vuoden viimeinen lomamatka. Se ei todellakaan häviä Perulle, Karibian risteilylle tai Alaskalle. Ensimmäistä kertaa suuntasimme lomallamme Afrikan mantereelle. Pieni pala sydämestäni jäi upeaan Krugerin kansallispuistoon, jossa näimme melkoisen kavalkadin Afrikan eläimiä. Unohtumattomin kaikista oli leopardi ja toisaalta kokonaisuudessaan sarvikuonot, joista en ole ehtinyt kirjoittaa vielä lainkaan.

Tapamme mukaan halusimme tälläkin matkalla nähdä mahdollisimman paljon. Niinpä Krugerin kansallispuiston jälkeen suuntasimme auton keulan kohti Swasimaata. Siellä kävimme esimerkiksi Mlilwanen kansallispuistossa.

Etelä-Afrikan ja Swasimaan lisäksi kävimme vielä kolmannessakin Afrikan valtiossa, kun ylitimme rajan Lesothoon. Kaikissa kolmessa maassa oli paljon yhtäläisyyksiä, mutta myös eroavaisuuksia.

Afrikan matkamme huipentui Etelä-Afrikassa Kapin niemimaalle, jossa kävimme mm. katsomassa Simon’s Townissa elävää afrikanpingviiniyhdyskuntaa.

Ajoimme Hyväntoivonniemelle.

Ja kävimme Pöytävuorella.

Yhteenvetona vuoden 2014 aikana kävimme USA:ssa, Perussa, Caymansaarilla (kuuluu Iso-Britannialle), Meksikossa, Hondurasissa, Belizessä, Kanadassa, Etelä-Afrikassa, Swazimaassa ja Lesothossa. Lisäksi kävimme Tallinnan risteilyllä ja viime viikolla tein vuoden viimeisen ulkomaanmatkan, kun kävin työmatkalla Ruotsissa. Kaiken kaikkiaan tuli siis pyörähdettyä 12 eri maassa, joista kahdeksan oli minulle täysin uusia.

Taskussa on suuri määrä tarinoita ja kovalevyllä tuhansittain kuvia. Mielessä on kymmenittäin postausaiheita, niin matkakertomuksia kuin eläinaiheisiakin juttuja. Vielä kun löytäisi aikaa niiden kirjoittamiseen. Vuosi 2014 on ollut upea. Toivon, että tulevasta vuodesta tulisi yhtä hyvä. En usko, että voimme ensi vuoden aikana tehdä kolmea pitkää ja kallista kaukomatkaa, kuten tänä vuonna, mutta emme me pelkästään Suomessakaan aio pysytellä. Tosin myös kotimaanmatkailu kiinnostaa. Suunnitelmat ovat vielä aivan auki. Katsotaan mitä eteen tulee.


Kiitos kun olitte mukana vuonna 2014. Mahtavaa vuotta 2015!

Blogia voit seurata kätevästi esim. blogin Facebook -sivujen kautta.

Katso myös nämä

66 Kommenttia

Teija joulukuu 26, 2014 at 11:05

Vuosi tuntuu menevän aina vaan nopeammin ja äkkiseltään se tuntuu todella lyhyeltä ajalta. Mutta sitten kun alkaa oikeasti miettiä mitä kaikkea on vuoden aikana tapahtunut, niin ei se niin lyhyt aika todellisuudessa olekaan.

Upea matkavuosi teillä tosiaan!

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle joulukuu 26, 2014 at 18:14

Juuri näin! Aika rientää ja sitten sitä ehtii kuitenkin "lyhyessä ajassa" aivan hirveän paljon 🙂

Vastaa
Sirpa joulukuu 26, 2014 at 12:21

Kiitos vaan upeista matkakuvistasi! Näitä on aina silloin tällöin palattava katsomaan…

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle joulukuu 26, 2014 at 18:14

Kiitos sinulle kommentistasi 🙂

Vastaa
anneaulikki joulukuu 26, 2014 at 12:46

Upea matkavuosi tosiaan ! Hienoja kokemuksia varmasti löytyy ensi vuodellekin 🙂

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle joulukuu 26, 2014 at 18:14

Niin minäkin toivon 🙂

Vastaa
Pirjoriitta Lind joulukuu 26, 2014 at 13:05

Kiitos upeista elämystarinoista ja korkealaatuisista kuvista! Onnea vuodelle 2015 ja monta antoisaa matkaa.

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle joulukuu 26, 2014 at 18:15

Kiitos! Hyvää vuotta 2015 myös sinulle 🙂

Vastaa
Ida joulukuu 26, 2014 at 14:07

Oioi, teillä on kyllä ollut hieno vuosi! Perussa haluaisin itsekin joskus käydä, juuri tuon Machu Picchun takia. Samanlaisia reissujen täyttämiä vuosia odotellessa 😉

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle joulukuu 26, 2014 at 18:16

Tälläisiä vuosia lisää minäkin toivon 🙂 Machu Picchu on todellakin käymisen arvoinen!

Vastaa
Helmi-Maaria Pisara joulukuu 26, 2014 at 14:58

Oh, ihana vuosi. Peru ja Macchu Pichu ovat unelmani. Vielä menen, toivottavasti pian!

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle joulukuu 26, 2014 at 18:16

Toivottavasti unelmasi toteutuu pian 🙂

Vastaa
miia ketunkololla joulukuu 26, 2014 at 15:37

Huh, ihan mielttömiä kuvia ja varmasti aivan mielettömiä matkoja. Todella paljon olette nähneet ja kokeneet. Kaikki paikat näyttää ihastuttavilta, mutta erityisesti Macchu Pichu kiinnittää kuvien kautta huomion.

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle joulukuu 26, 2014 at 18:19

Machu Picchu on todellakin aivan omaa luokkaansa. En tiedä mikä muu rakennelma sille vetäisi vertoja – ehkä Angor Wat.

Vastaa
AnnKat joulukuu 26, 2014 at 16:40

Niin upeita matkoja, että niihin kyllä viitsiikin palata…
Ihan tässä jo odottelee seuraavaa vuotta ja tulevia matkoja. 🙂

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle joulukuu 26, 2014 at 18:20

Minäkin odottelen niitä tulevia matkoja, joista ei ole vielä mitään tietoa 😀 Mutta onneksi menneistä matkoista riittää kyllä bloggailtavaa pitkäksi aikaa!

Vastaa
Jenna / Journey Diary joulukuu 26, 2014 at 18:59

Huhhuh, en voi muuta kun kateellisena ihmetellä noita reissuja, ja kaikki vuoden aikana..! Niin upeita kuviakin!

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle joulukuu 28, 2014 at 09:42

Kiitos 🙂 Itsekin vähän ihmettelen, että ihanko oikeasti nämä kaikki vuoden aikana :O

Vastaa
Minttuli joulukuu 26, 2014 at 19:26

Oi miten upea matkailuvuosi! Kiitos kun jaat kokemuksia meille kuvien ja tekstien vällityksellä!

Hyvää ja toivottavasti myös hienoa tulevaa matkailuvuotta teille!

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle joulukuu 28, 2014 at 09:43

Kiitos sinulle ja hyvää uutta vuotta! Saa nähdä mitä tuleva vuosi tuo tullessaan 🙂

Vastaa
Maikki joulukuu 26, 2014 at 22:01

Kauniita kuvia ja epäilemättä huikeita muistoja! Teillä on myös kosintapaikka ollut varmasti mieleenpainuva 🙂 Ihanaa vaihtuvaa ja toivottavasti tapahtumarikasta vuotta teille!

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle joulukuu 28, 2014 at 09:43

Kiitos samoin! 🙂

Vastaa
Säppä joulukuu 26, 2014 at 22:45

Ihan huikea vuosi! Kauhea matkakuume tuli Peruun – niin upeita kuvia!

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle joulukuu 28, 2014 at 09:44

Peru on upea! Sinne kannattaa kuumeilla 🙂

Vastaa
Rva Kepponen joulukuu 27, 2014 at 01:39

Oih, miten upea matkailuvuosi!

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle joulukuu 28, 2014 at 09:44

🙂

Vastaa
Tiina joulukuu 27, 2014 at 08:46

Todellakin uskomaton! On ollut ilo olla matkassa mukana näiden upeiden kuvien ja tarinoiden myötä 🙂

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle joulukuu 28, 2014 at 09:44

Kiva kun olet ollut mukana 🙂

Vastaa
Pingviinimatkalaiset joulukuu 27, 2014 at 09:08

Teillä on ollut kieltämättä mahtavin reissuvuosi kaikista seuraamistani blogeista! Ihan mieletön! Perun reissu on itseltäni mennyt jostain syystä ohi, joten täytyykin lukaista vielä niistäkin tunnelmista. Mielenkiinnolla seurailen mitä teidän ensi vuosi tuo tullessaan 🙂 -Milla

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle joulukuu 28, 2014 at 09:46

Oho, kiitos! 🙂 Tämä blogi oli Perun reissusta bloggaillesani vielä hyvin alkutekijöissään, joten moni lukija ei varmaan ole tätä blogia vielä sen aikoihin seuraillut.

Kamalat paineet ensi vuodesta… 😀

Vastaa
Pirkko / Meriharakka joulukuu 27, 2014 at 12:04

Jollain sattumalla kovin tuttuja paikkoja (Alaskaa lukuunottamatta) teidän vuoteenne on mahtunut tänä vuonna! Karibian risteilyllä lähes samalla reitillä veikkaisin vietimme joulun 2012, Perussa kävimme syksyllä 2013 ja juuri kirjoitin Swasimaasta osana omaa vuosikatsaustamme, kun maabongausharrastuksemme alkoi siellä jouluna 1998!

Mutta takaisin teidän vuoteenne – taisi olla todella hieno vuosi, niin matkailumielessä kuin muutenkin!
Onnea vaan näin jälkikäteen ja hyviä matkoja yhteiselle taipaleellenne myös tulevina vuosina!

Pirkko

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle joulukuu 28, 2014 at 09:48

No mitkäpä paikat teille ei olisi tuttuja 🙂

Kiitokset ja hyvät uudet vuodet myös sinulle!

Vastaa
Vikki joulukuu 27, 2014 at 16:07

Upea matkailuvuosi, kauniisti kuvattuna ja ilmeikkäästi kerrottuna
Kohde joka nousee muita ylemmäs on Machu Picchu, se on unelmien kohde, eivätkä nämä kuvasi yhtään vähennä tuota unelmaa! Miehelläsi on erittäin hyvä maku, tarkoitan kosintakohteen paikkavalintaa, täydellinen 🙂
Tykkään tästä blogista siitä syystä, että huomaan miten paljon nautit näistä asioista joita näet ja koet, etkä pidä niitä itsestäänselvyyksinä!

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle joulukuu 28, 2014 at 09:53

Voi kiitos! En todellakaan pidä itsestäänselvyytenä mitään. Elämässä voi tulla vastaan mitä tahansa ja nautin täysillä niistä asioista mitä minulla on nyt 🙂

Vastaa
Tutkimusmatkailija joulukuu 28, 2014 at 15:24

Huikea matkavuosi teillä! Upeita kohteita, ihania eläimiä, tarinan kerronta on sellaista, että aina odottaa kieli pitkällä lisää! Saitte mahtavia kokemuksia ja kohtaamisia. Omaksi yllätyksekseni teidän Alaskan reissu kolahti minuun todella kovasti, upeat maisemat!! Jään innolla odottamaan tulevia matkojanne!

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle joulukuu 28, 2014 at 17:46

Kiitos! Kiva kuulla 🙂 Alaska yllätti matkailijankin todella positiivisesti, joten hyvä kuulla, että se on välittynyt ruudun läpikin.

Vastaa
Maarit Johanna joulukuu 28, 2014 at 16:11

Mun on kyllä palattava sun Perun kertomuksiin myöhemmin, sinne saattaa olla reissua tiedossa ehkä ensi vuonna 🙂 Macchu Picchu on mulle ainakin once in a lifetime jos sinne pääsee! Ihana rakkaustarina teidän tämän vuoden reissukertomuksissa, tällaiset on huippuja luettavia ^^

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle joulukuu 28, 2014 at 17:47

Voi kun siistiä, jos pääset Peruun reissuun! Toivottavasti toteutuu 🙂

Vastaa
Satu VW I Destination Unknown joulukuu 28, 2014 at 18:25

Huh ja haloo, UPEA vuosi!! Alaska on itsellänikin unelmissa, ei taida tulevana vuonna onnistua mutta ehkäpä sitten seuraavana 🙂 Ja mielenkiinnolla jään odottamaan mihin tuleva vuosi sinut vie!

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle joulukuu 29, 2014 at 16:39

Alaskasta kannattaakin unelmoida ja sinun kohdallasi en ollenkaan epäile, ettetkö unelma toteuttaisi. Minäkin odotan jännityksellä mihin tulevana vuonna päädyn, koska ei ole mitään käryä… 😀

Vastaa
Palmuaseman Sanna joulukuu 28, 2014 at 18:37

Ei voi muuta sanoa kuin upea vuosi! Kiitos, että olet jakanut sitä kanssamme 🙂

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle joulukuu 29, 2014 at 16:39

Kiitti 🙂

Vastaa
Katja joulukuu 28, 2014 at 19:00

Huhhuh mikä matkailuvuosi! On ollut ilo seurata teidän matkaa. Ihan pakko kyllä nyt heti palata noihin Perun kirjoituksiin, sillä ne on kyllä aiemmin menneet ohi. Macchu Picchun kun pääsisi kerran elämässään valloittamaan niin olisin hyvin onnellinen. 🙂

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle joulukuu 29, 2014 at 16:42

Toivottavasti pääset vielä Machu Picchulle! 🙂

Vastaa
Kaukokaipuun Nella joulukuu 28, 2014 at 19:02

Aivan mieletön matkavuosi, ja aivan mielettömät valokuvat. Huhhuh. Upeaa!

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle joulukuu 29, 2014 at 16:43

Kiitos Nella! 🙂

Vastaa
Lotta Watia | Unagidon joulukuu 28, 2014 at 19:20

Huh mitä matkoja! Ihan uskomaton vuosi ja upeita kuvia. 🙂

Hyvää uutta vuotta!

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle joulukuu 29, 2014 at 16:43

Kiitos!

Vastaa
Terhi joulukuu 29, 2014 at 00:52

Huikea vuosi tosiaan! Jään innolla odottelemaan tulevia postauksia (ja matkoja, tietenkin…) 🙂

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle joulukuu 29, 2014 at 16:43

Kiva kuulla! 🙂

Vastaa
Katinka joulukuu 30, 2014 at 20:31

Teillä on ollut todella upea vuosi, kerta kaikkiaan. Ja nuo sinun valokuvat, ihan meinainaa hengistys salpaantua kun niitä katsoo, niin upeita ovat. Oletko koskaan harkinnut alkaa matkakirjailijaksi =D? Ihanaa, että jaat nämä upeat hetket meidän kanssa. Ihanaa ja onnen täyteistä uutta vuotta ja uusia reissuja vuodelle 2015 <3!

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle joulukuu 31, 2014 at 10:25

Hahah 😀 Mielelläni vaihtaisin tämän kahdeksasta neljään duunin matkakirjailijan ammattiin, muttei taida meikäläisen oikeinkirjoitustaidot ja kärsivällisyys riittää. Nyt kyllä ryhdyin jo haaveilemaan…

Kiitos ja ihanaa tulevaa vuotta myös sinulle 🙂

Vastaa
Susanna89 joulukuu 30, 2014 at 21:23

Upeita monipuolisia kohteita! ja hyvät kuvat

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle joulukuu 31, 2014 at 10:25

Kiitos!

Vastaa
Jenni joulukuu 31, 2014 at 17:15

Kiitos, että olet jakanut vuotesi myös meidän lukijoiden kanssa! On nimittäin aivan huimia seikkailuita. 🙂

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle tammikuu 1, 2015 at 17:57

Kiitos, kun olet ollut mukana 🙂

Vastaa
Marika joulukuu 31, 2014 at 17:24

Oijoi, kyllä näitä kelpaa katsella ja lukea ♥
Sinä kun olet lukija blogissani, niin tässä tällainen tiedote.. 🙂
http://karvapuusti.blogspot.fi/2014/12/blogin-nimimuutos_12.html

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle tammikuu 1, 2015 at 18:01

Kiitos & kiitos infosta 🙂

Vastaa
Marikaw tammikuu 1, 2015 at 13:17

Ihan huikeita reissuja teillä ollut! 🙂 Sait mulle hirveen Alaska kuumeen aikaiseksi sekä ei nää Afrikka postaukset yhtään safarikuumetta lievitä. Toivottavasti teillä on mahtava tää vuosi myös, onko reissuja jo tiedossa?

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle tammikuu 1, 2015 at 18:03

Alaska ja Etelä-Afrikka on kyllä molemmat aikamoisia… 🙂 Mitään ei ole vielä lyöty lukkoon tälle vuodelle, mutta aivan varmasti on reissuja tulossa.

Vastaa
//aNNiKa tammikuu 1, 2015 at 19:59

Huikea matkavuosi ja aina niin mahtavia kuvia. Olen käynyt pikaisella pyörähdyksellä Perussa, mutta silloin jäi Machu Picchu väliin. Nico taas on käynyt jo Cuscossa ja Picchulla, joten en tiedä saanko häntä enää sinne mukaan.. vaikkakin aina vitsailen, että hänen pitäisi mut sinne joku päivä viedä 😛

Matkarikasta uutta vuotta teille!

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle tammikuu 2, 2015 at 19:48

Kiitos 🙂 Peru on kyllä ihana. Toivottavasti saat joskus Machu Picchulle seuraa, joko Nicosta tai jostain muusta!

Vastaa
Janni tammikuu 4, 2015 at 13:23

Olen piipahtanut blogissasi silloin tällöin jo narulelu-aikoina, mutta Krugerin myötä päädyin lukemaan kaikki siihen liittyvät postaukset. Tämän yhteenveto-kirjoituksen myötä olen nyt kaksi päivää ahminut reissukuviasi ja upeasti kirjoitettua tekstiäsi. Ei voi todeta muuta kuin VAU! Mukavaa tulevaa vuotta ja toivottavasti myös ihania reissuja olivat ne sitten koto-Suomeen tai kauemmas kaukomaille. Tämä blogi siirtyi välittömästi seurattavien listalle 🙂

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle tammikuu 4, 2015 at 20:29

Kiitos Janni ihanasta kommentistasi! 🙂 Tälläinen palaute todellakin saa hyvälle tuulelle. Mahtavaa, että olet mukana seurailemassa blogia vuonna 2015!

Vastaa
Anonyymi tammikuu 14, 2015 at 12:18

Tää blogi on aina niin ihanaa luettavaa (ja todellakin voisit olla matkakirjailija!) mutta romantikkona meni kyllä erityisesti kylmät väreet tosta kosinnasta. Tyylikäs veto mieheltä. 😉

Vastaa
Elina / Vaihda vapaalle tammikuu 14, 2015 at 16:49

Voi kiitos! Mahtava kuulla, että pidät blogista ja tässähän rupeaa kommentteja lukiessa kohta haaveilemaan matkakirjailijan urasta 😀 Tomi on kova järjestämään yllätyksiä, joten en olisi voinut kuvitellakaan, että hän kosisi missään olohuoneen sohvalla. Pääsi silti yllättämään ihan täysin!

Vastaa

Jätä Kommentti