Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Kotimatka alkaa - Matkablogi Vaihda vapaalle
Pallontallaajat.net
Valikko
Etusivu Uncategorized Kotimatka alkaa

Kotimatka alkaa

Kirjoittanut Elina | Vaihda vapaalle maaliskuu 3, 2014

Viikko meni nettipimennossa risteillessä turkoosilla Karibian merellä. Oikeastaan on myönnettävä, että oli ihana olla kokonaan ilman nettiä, enkä avannut läppäriäkään kuin pari kertaa ladatakseni kuvia koneelle. Kaksi edellistä päivää on mennyt Miamissa pyöriessä ja muutaman tunnin päästä on aika suunnata lentokentälle. Yhtään ei tekisi vielä mieli lähteä kotiin, vaikka yleensä kolme viikkoa on ollut minulle ihan sopiva loman pituus.

Lisää tekstiä ja kuvia tulee kunhan päästään kotiin. Tässä maistiaiset risteilyn lähtötunnelmista. Miami oli upeampi kuin muistinkaan tai ehkä se vain tuntui tällä kertaa erityisen upealta hieman rähjäisen Perun jälkeen.

Carnival Libertyn kannella lähtöä odottelemassa.

Palailen Suomesta käsin matkaamme taas aikajärjetyksessä ja tiedossa lisää juttua ja kuvia Perusta.

Katso myös nämä

2 Kommenttia

Tiina K maaliskuu 7, 2014 at 10:37

Hienoja ovat kuvat, varmasti elämys käydä tuolla. Olisiko tuo "jätti-chincilla" vizcacha, pikaisella kuukkeloinnilla löytyi moinen.

Vastaa
Elina / Narulelu maailmalla maaliskuu 7, 2014 at 12:16

Jee, kiitos! Juuri tuo vizcachahan tuo eläin oli. Kuulimme tuon nimen yhdeltä paikalliselta oppaalta, muttei ihan pelkän kuullun sanan perusteella auennut tuo kirjoitusasu. Lisäksi ajattelin, että se olisi ollut perulainen nimi, mutta näköjään tuo nimihirviö ihan yleisesti käytössä 🙂

Vastaa

Jätä Kommentti