Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Piparihaaste ja hyvää joulua! - Matkablogi Vaihda vapaalle
Pallontallaajat.net
Valikko
Etusivu Uncategorized Piparihaaste ja hyvää joulua!

Piparihaaste ja hyvää joulua!

Kirjoittanut Elina | Vaihda vapaalle joulukuu 23, 2013

Kinkku on uunissa paistumassa, talo pientä viimeistelyä vaille siivottu ja joululahjat ostettu. Vielä pitäisi illalla käydä ostamassa loput joulupöydän tarjottavat ja hieman lahjapaperia. Kovin jouluihmisiä emme ole (meillä ei ole esim. ainuttakaan joulukoristetta), mutta hieman pitää joulua kuitenkin juhlistaa.

Meidän tämän vuoden jouluntoivotuskuvat saavat olla nämä piparihaastekuvat. Haasteessa koiran pitää siis pitää piparia suussaan syömättä sitä. Haaste selätetty!

Etenkin Yumin ilmeestä oikein huokuu se epäusko, että tosissaanko annat suuhun jotain syötävää, jota ei saa syödä! Onnistui tämä kuitenkin molempien kanssa yhdellä piparilla, eikä koko homma edes mennyt ihan pipariksi.

Nauttikaa joulusta!

Katso myös nämä

Jätä Kommentti